pühapäev, 20. mai 2007

Pannkoogid pipardatud ananassi ja chilisiirupiga...

.... vau, soovitan kõigile.

Chili siirup

250 g pruunsuhkrut
2,5 dl ananasimahla
2 punast chilit
250 g ananassi tükikesi
20 g maisijahu

Puhasta chilidest seemned ja lõika peeneks. Pane katlasse suhkur ja ananassimahl ja keeda kuni suhkur sulab. Lisa chili ja keeda veel 4-5 min. Lisa ananassitükikesed ja keeda veel hetk. Lisa maisijahu vette ja vala keedusele paksendamiseks.

Piprane ananass

25 g pehmet võid
4 ananassirõngast
1 tl mustapipart
1 tl suhkrut

Pintselda ananassirõngad võiga, riputa peale mustapipart ja suhkrut ja tõsta kuumale grillile. Pruunista mõlemalt poolt 1 min.

Paku chilisiirupi ja ülepanni pankookidega.
Pannkooke oskab ilmselt teha igaüks, need on need värskepiima koogid. Mina teen tavaliselt
1 l piima
5 muna,
näpuotsatäis soola
natuke suhkrut
ja jahu kuni koostis on paras

et kergem oleks praadida ja poleks üldse vaja pannile panna rasvainet panen taignasse jooksvat margariini.

Head isu

Kommentaare ei ole: