.... vau, soovitan kõigile.
Chili siirup
250 g pruunsuhkrut
2,5 dl ananasimahla
2 punast chilit
250 g ananassi tükikesi
20 g maisijahu
Puhasta chilidest seemned ja lõika peeneks. Pane katlasse suhkur ja ananassimahl ja keeda kuni suhkur sulab. Lisa chili ja keeda veel 4-5 min. Lisa ananassitükikesed ja keeda veel hetk. Lisa maisijahu vette ja vala keedusele paksendamiseks.
Piprane ananass
25 g pehmet võid
4 ananassirõngast
1 tl mustapipart
1 tl suhkrut
Pintselda ananassirõngad võiga, riputa peale mustapipart ja suhkrut ja tõsta kuumale grillile. Pruunista mõlemalt poolt 1 min.
Paku chilisiirupi ja ülepanni pankookidega.
Pannkooke oskab ilmselt teha igaüks, need on need värskepiima koogid. Mina teen tavaliselt
1 l piima
5 muna,
näpuotsatäis soola
natuke suhkrut
ja jahu kuni koostis on paras
et kergem oleks praadida ja poleks üldse vaja pannile panna rasvainet panen taignasse jooksvat margariini.
Head isu
Astroloog Katrin Marjamaa: põnev ja vallatu detsember.
1 päev tagasi

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar