.... vau, soovitan kõigile.
Chili siirup
250 g pruunsuhkrut
2,5 dl ananasimahla
2 punast chilit
250 g ananassi tükikesi
20 g maisijahu
Puhasta chilidest seemned ja lõika peeneks. Pane katlasse suhkur ja ananassimahl ja keeda kuni suhkur sulab. Lisa chili ja keeda veel 4-5 min. Lisa ananassitükikesed ja keeda veel hetk. Lisa maisijahu vette ja vala keedusele paksendamiseks.
Piprane ananass
25 g pehmet võid
4 ananassirõngast
1 tl mustapipart
1 tl suhkrut
Pintselda ananassirõngad võiga, riputa peale mustapipart ja suhkrut ja tõsta kuumale grillile. Pruunista mõlemalt poolt 1 min.
Paku chilisiirupi ja ülepanni pankookidega.
Pannkooke oskab ilmselt teha igaüks, need on need värskepiima koogid. Mina teen tavaliselt
1 l piima
5 muna,
näpuotsatäis soola
natuke suhkrut
ja jahu kuni koostis on paras
et kergem oleks praadida ja poleks üldse vaja pannile panna rasvainet panen taignasse jooksvat margariini.
Head isu
Ma olen noor
21 tundi tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar