Vanal heal ajal söödi kõik moosid ikka talvel ära ja igal suvel ja sügisel sai aga keedetud lisa. Aga pere väheneb ja nii siis juhtus et eelmisel suvel tuli keedetud vaid maasika moosi. Õunad puhastati ja sügavkülma. Hea oli siis võtta pirukate tegemiseks, aga kui me ka pirukaid enam nii palju ei teinud, kaal tõusis minul ilma pirukatetagi, siis on sügavkülmik veelgi neid sügisesi õunu täis. Teisalt taas on eelmiste aastate moosid nüüd vähenenud, eriti kui see Mikko neid rullbiskviite tegi. Seega tuli ülimalt ajakohaseks keeta taas laar õunamoosi. Pühapäeva hommikul siis saab ülepanni pankooke ja värskelt keedetud õunamoosi, neile kes ööseks siia jäävad. :).
Aga et siia jääda, tuleb enne siia tulla. Kutse kõigile.
Kirsti Timmeri TAROSKOOP 13.-19. jaanuar.
3 tundi tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar