neljapäev, 26. jaanuar 2006

Talv jätkub...

... täiesti tavaliselt. Suured külmad on läbi selleks korraks. Väljas on nulli ringis, vahel natuke külmem. Taevas on pilves. See ongi nii kurb. Kui on madalrõhkkond ja pilves on soe. Kaovad pilved ja päike pääseb paistma tulevad ka kõvad külmad. Sel korral oli veel tuul idast ja venemaa külmad pääsesid üllatama, aga ega meie oma põhjatuulgi mingit sooja too. Natuke oli ka lund eile sadanud. Tore on see, et loodus on nii puhas ja valge. Võiks natukeseks ka jääda sama. Esimesi saabuva kevade märke juba on. Helsingis pidid olema juba mingid rändlinnud, tulid ilmselt lõunatuultega. Aga ka siin on linnuriigi esindajad ärganud ja siia jäänud linnud siutsuvad üsna aktiivselt. Kena.

Selle nädala jooksul ei ole Margusega matemaatikale pihta saanud, tal oli muid asju liiga palju. Kui meil siin olid need aled, küll 40% ja enamgi veel, soovitasin tal käia ja vaadata kas oleks midagi vaja. Eile siis helistaski poiss, et ta leidis kuid oli oma rahad koju unustanud. Niisiis 6 minuti jooksul sai ema endale riided selga ja bussi peale. Seega sai Margus endale uued püksid, triiksärgi, ja kaks kampsunit. Mõtlesin siin omaette, et olen ma selle poisi küll ära hellitanud. Õnneks on tal siiski reaalsuse taju ja kokkuhoidlik on ta juba loomu poolest.

Kudumisi ei ole siiski veel lõpetanud. Leo sai oma sokid ja Kats ka. Hakkasin siis mõtlema, et mu minia teine laps ei olegi veel sokke saanud. Noh tuleb kududa siis. Esimene on valmis ja teine alustatud

Kommentaare ei ole: