kolmapäev, 2. november 2005

Üks paar valmis ja alustatud järgmine

Nii ma siis alustasin soki kudumise sessiooni. Koeravilla on kogu kilo ja natuke värvilisi ka juurde ostetud, et ei oleks igavalt valged. Täna oli imekaunis päikseline ilm. Käisime jalgrattaga nats kaugemal sõitmas ja pärast veel kepikõnnil. Homseks lubati vihma siis enam ei saa mindud. Muidu on kõik enamvähem tasast minekut. Järgmisel nädalal tuleb minna viisat vormistama. See et nii kaunid ja soojad ilmad kestavad on tore. Muidu oligi nii, et õhtul läksid sügisel magama ja ärkasid talve. Kohe tuli selline tahtmine olla karu ja magada kogu külm ja kõle talv maha. Kui siis ühel hommilul ärgates oli lumi läinud oli selline kevade tunne ;). Noh ega seda kaua ei jätku, aga noh olgem õnnelikud sellestki mis meile antakse.

Mingit edasiminekut töö otsimisel ei ole olnud. Arvututele avaldustele on tulnud üks vastus, et kahju küll, aga meie valik ei sattunud teie peale. Aga teised ei vaevunud sedagi. Tänu kallile pojale sain selle kuu arved makstud, järgmiseks on juba mingid rahad tulemas. Kahjuks väikesed. Hädasti oleks vaja saada töö. Senini eriti midagi kuskilt ei paista. Ma tean et mõnikord tulevad head asjad ootamatult, aga siin on juba kannatus natuke katkemas.

Kuskil üheksakümnendate keskpaigas hakkasin mõtlema elust kuskil soojemas kohas. Siis oli selline pisike tagatis kaa Õismäe korteri osas. Sellel aastatuhandel siis tegin otsuse ja hakkasin õppima hispaania keelt. See aasta on neljas aasta. Aga kuidagi motivatsioon hakkab kaduma, esmaspäeval tegin poppi täitsa teadlikult. Läksin linna, aga selle asemel et minna tundi, läksin hoopis värvilisi soki lõngasid ostma. Tegin aja kenasti parajaks raamatukogus ja läksin koju nagu oleks tunnist tulnud. Too oli vist esimest korda elus. Isegi tipi ajal ei teinud nii. Juu siis miski on katki.

Kommentaare ei ole: