esmaspäev, 17. mai 2021

Suve hakul...

Mõned projektid on lõpetatud, uued alustatud, kevadtööd õnnelikult tehtud, hetkel paus kui mullapõues idanevad seemned ja kartul kogub jõudu. Kasvuhoone jääb ka sel aastal tühjaks. Esimene vaktsiin saadud. Korona taandub loodetavasti ja meiegi võtsime julguse kokku ja broneerisime piletid Eestisse. Kahjuks tundub, et järgmine nädal tuleb vihmane, aga elame üle. 

Täna sai kangastelgedele pandud uus lõim, sellest tuleb kardinakangas minu Tampere kodu verandale. Eks siis järgmine aasta panen need üles, selleks aastaks saavad vanad kõlvata. Juunikuu on pühendatud proteeside korrigeerimisele ja enne jaanipäeva saan ka selle teise nii olulise vaktsiini. Meil ju siin kahe vaktsineerimise vahe on 12 nädalat. 

Hinges on selline rahutus, viimasest külastusest on pea üheksa kuud. Möödaminnes põikame sisse ka Marguse uude kodussa, tedagi pole sama kaua näinud. Meie seekordsele Eesti külastusele tuleb lisakulusid tagasitulles testide osas, eks siis järgmine kord läheme siis kui mõlemad vaktsiinid saadud. 

Tuleb üsna tegus reis, eriti ei julge suurelt ette võtta, kohtan vanemat poega ja tema peret, pean oma sünna, käin Põltsamaa ja Tartu kalmistutel ja veedan natuke aega Pärnus. Palju sa selle kümne päevaga jõuad ikka tehtud.

Siin siis eelmise lõime (30 m) saunalinad ja köögirätid

Kommentaare ei ole: