teisipäev, 1. jaanuar 2019

... ja nii ta tuli...

... torm jäi tulematta, midagi lume sarnast siiski sadas. Raketid hakkasid paukuma kohe pärast 18.00, meil head seaduse kuulekad kodanikud. Siiski, kas on mõjunud raketivastased kirjutised või on inimesed tulnud mõistlikemaks, sel aastal raha põletati märksa vähem kui eelmistel, noh  kaks aastat ma siin pole olnud, aga tundus, et eriti nagu ei olnudki "ilotulitusta". Meie ise pole juba ammu rakette ostnud.

Pidulaud oli nagu kahes jaos ajaliselt, kuna keskmine kaasaga saabus nii palju hiljem, siis jõudsime noorima poja perega istuda lauas ära ja süüa kõhud täis, nemad siis siirdusid omaette kui teised kohale jõudsid.

Aasta vahetusel tinistasime siis kaks sampust nelja peale.

Aga siin ta siis on see aasta 2019, ei oska arvata, milliseks ta võib kujuneda. Tarot kaardid on ka minul. Kui võtaks ette ja laoks nagu Manjana, et milline tuleb minu aasta. Aasta pärast hea vaadata kas läks täppi.

Pool üks ja pidu läbi.

1 kommentaar:

helle ütles ...

Pärnus lasti küll vähemalt 2 tundi jutti rakette. Mina olin oma kodus(ma elan kortermajas)hirmu täis, et raketid tulevad aknast sisse. Pärnus oli muidugi president ja rahvast liikus palju. Meie pere oli ka väljas ja koer autos. Mulle meeldib aga juba ammu aastavahetust üksi veeta, teleka ja arvuti seltsis. Jõulude ajal käisime venna juures Viljandis.