teisipäev, 5. veebruar 2013

Remont edeneb....

Reisilt tulles kohe samal päeval mees suure vaevaga vältis minemast alla korrusele remonti jätkama, aga järgmisel päeval oli juba vara hommikust platsis. Nüüd on suurem osa köögimööblist juba saadud monteeritud ja käib lõpp viimistlus.

 Siia töölauale tuleb kraanikauss

 See on minu ratastel saareke

 Siin saab olema keskel pliit, vasakul pool on puuküttega pliit, nii et kõrvuti nad on ja ilmselt peavad täiendama teineteist

Täna käisime ostmas/tellimas puutuvaid masinaid. Kraanikauss tuleb homme ja nõudepesumasina saime juba kaasa ning pliit ja külmutuskapp tuuakse kuu lõpu poole. Nagu ikka need ostsime Gigantti nimelisest kauplusest.

Aga ülehomme tuleb külla Leego oma peremehe, perenaisega. Homme teeme kenasti toa nende jaoks korda. Kutsikas on ju hullem kui väike laps, kõik on huvitav ja tuleb kindlasti maitsta, kas on hea. Ma arvan, et koera meie endale ei võta, aga kassiga on aega. Me oleme veel nii "noored" ja nii liikuvad. Eks võtame siis kui vanemast east jääme rohkem koduseks :)

Täna sai ka võetud piletid laevale esmaspäevaks, vaja ju ka Eestis ära käia, sel korral võtame kaasa ka keskmise poja. Ta töötu ja aega tapvalt palju. 

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kui mina siin Eestis miljoni võidan,hakkan sinust šnitti võtma.:D