esmaspäev, 14. mai 2012

O-resort bassein

O-resort bassein by elviina
O-resort bassein, a photo by elviina on Flickr.

See on see peenema rahva oma, seal on rannalinadki teist värvi ja valmis lamamistoolidel, muidugi minusugune juhuslik möödamineja võis ujumas käia, aga usun, et kui oleks oma laotanud, oleks mind viisakalt palutud lahkuda.

Siit tulemegi tõiga juurde, mis mulle siin paradiisis vastukarva on. Paradiisis on klassivahe. On alamatsorti, minusugused, kes peatuvad bungalovides, meil on oma söögikoht, kuid ka seal on alam ja ülem, sest kui ühel hommikul läksin paar astet kõrgemal olevasse osasse, kamandati mind tagasi, ilmselt seal söövad need, kel on AI või Gold AI. Nood viimased võivad süüa ja juua igal pool. Siis on keskklass, need kes elavad villa tüüpi majades ja kõrgem klass, need kes on veepeal ja Sultan villas olevad.

Muidugi võib madalamasse klassi kuuluv minna sööma ükskõik kuhu kui maksab menüühinnad ja need on tõesti kopsakad.

Aga muidu on siin tore.

Lähetetty iPadista

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Polegi muud öelda,et kui viinamarjad on hapud,siis las nad olla...Saab ju ka ilma läbi!

Bianka ütles ...

Hinnavahed on küll olemas igal pool, aga mõnes teises paradiisis on "vaeseid" puhkajaid rohkem ja tooni annabki keskmine tase. Rikkad on paigutatud enamasti kusagile eemale neist, aga sellel väikesel saarel pole see võimalik :D.

Ma olen kuulnud, et Malediivid on ka üks kallimaid paradiise. Hea, et vähem rikkaid üldse sinna lastakse ;)

yrt ütles ...

Mõned einestavad kõrgemal levelil, aga mõnedel on vaat sellised pojad! Vaata, mis meie president täna FB-sse postitas: http://www.youtube.com/watch?v=vQZQRy-Et68&feature=share