esmaspäev, 19. september 2011

Ma olen olnud usin ;)

Kuigi kurk on natuke valus, ei pööra sellele eriti tähelepanu vaid  toimetan tasapisi ja tööd liiguvad. Pesumasin käiab keldris pesta, kuivati ka pöörleb, õues sajab vihma ja ainult esimene masinatäis kuivas enne ära. Tassisin pirnid kööki ja nüüd on need puhastatud, lõigutud ja sügavkülmas. Kui pirnikoogi isu tuleb, kõnni keldrisse ja kuku küpsetama.

Teiseks sain valmis tehtud teise satsi Mama Juanat. Toorainetest mett jäi kolmest liitrist pool järele, viiest pudelist veinist kulus vaid kaks ja neljast pudelist rummist kaks, noh lisaks veel 100 g mis läks parematesse kurkudesse, ehk täiesti vabatahtlikult jõi mees selle ära, tänutäheks tassis valmis toodangu keldrisse, kuhu see läks mingiks ajaks laagerduma.

Kommentaare ei ole: