reede, 16. aprill 2010

Igavene tegu selle koju minekuga...


Kaks nädalat tagasi olin õnnega koos kui nii odavalt ja kiiresti Tallnasse sain. Nüüd peaks homme tagasi minema, aga... kõik Soome lennujaamad on pühapäeva õhtuni kinni. Tuleb siis tagasi vana ja turvalise merereisi peale naasta. Korraks sain head, paremat maitsta ja aitab :(

Igaks juhuks ootame homse päeva ära, ja esmaspäeval lähen siis laevaga. See muidugi saabub hilja kohale ja millega edasi saab, võib-olla tuleb hoopis Katsi juurde ööseks minna. Aga eks tuleb sellest kah homme täpsemalt asja uurida.

Natuke imelik mõelda, et olen siin siis olnud juba kaks nädalat. Aeg on läinud linnutiivul. Tormi on kah mind juba täiesti omaks võtnud. Kui issi ja emme lähevad tööle ja meil on babytv, ta nii tagant kätt lehvitab ja daa-da ütleb. Aeg-ajalt tuleb tal ulakuse tegemise isu, aga muidu on kenasti sõnakuulelik poiss. Ronib igale poole ja toimetab kogu aeg ringi.


3 kommentaari:

kukupai ütles ...

Laevad on ju ka puupüsti täis, samuti on tühistatud kõik boonused ja allahindlused....

helle ütles ...

Olen ikka vaadanud siia. Tean, et Sul on üle 1 poja, kas lapselapsi on ka 1?
Vahva poiss see Tormi, ja nimi ka mehelik.

Elviina's blog ütles ...

... jah poisse on tervelt kolm, Tiit ja Urmas on peaaegu sama ealised, Margus neis 12 aastat noorem ja õpib Joensuu ülikoolis. Lapselapsi on jah alles üks, poisid "ei ole pitäänyt kiirettä :)" Aga nagu vanasõnagi ütleb "... kaua oodatud, kaunikene...".