teisipäev, 19. jaanuar 2010

Shoppamise rõõmud ja mured...


Tavaline on, et kui tead, mida tahad ja lähed seda ostma, siis sa ei leia seda mittekuskilt. Nii oli ajaloolisel nõuka ajal, nii on meil siin soomes ka praegu. Raskem on olukord selles osas, et seal kus kuu aega tagasi oli üks pood on nüüd tühjad aknad või koguni midagi muud, näiteks õllekas.

Eile läksin linna kindla otsusega leida endale villasegune pesu. Vaat kui see ilmastiku soojenemine selle konverentsiga :) on tühistatud ja jääaeg tulemas, on vaja ju natuke soojemad vatid hankida. Kunagi 15 aatat tagasi mul sellised ka olid, aga ammu tehtud neist kaltsuvaibad.

Valisin kõige kindlamad poed, Stockmann, City Sokos ja muid selle sarnaseid, aga neil ei olnud. Põhjendus, aga keegi neid tänapäeval ei osta ja neil ei ole üldse valikus sees. Ok, City Sokoses need olid olnud küll valikus sees, aga lõppenud. Aga ega üks õige shoppaja alla ei anna. Kui ei leidnud seda mida tahtsin, kogunes ikkagi midagi muud. Näiteks rinnahoidja õlapaela laiendajad. Ma ei teadnudki, et selliseid on üldse olemas.

Usun, et ei ole ainus, kes kaalu tõustes on märganud selle positiivset mõju, rinnad on suuremad ilma implantidettagi ja muidugi alla cm laiused õlapaelad soonivad ilgelt ihusse. Nüüd siis laiendajad alla ja probleem lahendatud. Ja lõpuks lootusetult väsinuna ja näljasena leidsin ka midagi selle sarnast, mida olin läinud otsima.

1 kommentaar:

Larko ütles ...

Kaupmeeste loogika ilmselgelt lonkab: kui toodet praegusel ajal mitte keegi enam ei osta, kuidas see siis saab Sokoses otsas olla? :-)