teisipäev, 19. mai 2009

Hyvaa tiistaita

Viimeiset paivat on ollut uimaallas paivat. Eilen oli aamu niin pilvinen, etta paatin menna tutustumaan lahiympariatoon ja katselemaan paikoja korkeamalta. Tuktukit on taalla tosi alytoman kalleita. Kahteen paikaan olisi ne halunut saada melkein 30 euroa maksuksi, ajatelin etta meneen lahimpaan jalkaisin. Ei sinne ole kun 3 vaivaista km. Mutta minuun onnellani meniin vahaan vaaraan suuntaan.
Matkalla yllati sade. Oli 3 mahdollisuutta - etsia puu ja odotaa, menna takaisin ja kastua kumminkin, tai jatkaa matkaaa. Valitsin viimeisemman. Tulin johonkin tienristeykseen ja oli selva, etta eksyksissa ollaan. Lahistolla oli kun olikiin poliisi, kysyin sit silta missa olen - niin kartalla. Poliisi sit kysyi mihiin olin menossa. Saimme hyvaat naurut. Mutta poliisin joku tuttu tai muuten jarjestaja sanoi, etta 250 paikallista raha- see on 5 euroa, niin vie minut paikalle.

Siita alkoi taman matkan vaarallisin osuus. Tie oli tosi mutkikas, ja moneet kerrat taytyi vaihtaa pienemmalle vaihteelle, etta paasisimme ylospain. En tosi olisi jaksanut kapuilla niin korkealle. Nakumat oli upeat, meitin ranta nakui koko komeudessa, vahaan kuvatua, tuli kuskini ja ehdotti, etta jos maksan vahaan lisa niin vie minut myos seuraavan paikaa. Mutta kieltaytuin, jo tulo oli ollut aika paha. Kun siten olin tullut hotellille ja heitanut kampeet niin tuli oikein isoo ja pitkaa sade. Valoi vetta kun saavista. Olinpas viisas kun en mennut eteenpain, siita olisi tullut rotkoon loppuva reissu. Mutta elossa ollaan ja paksusti voidaan.

Illalla olin Simon kabareessa. Jotain sen kaltaista kuin Patayalla. Mun paikka oli 3 rivissa, naki hyviin ja liiankin hyviin. Laulajat tansijat ei ollet ollenkaan niin juhlatuulella. Vahaan vasuneita ja tylsistyneita. Huomenna on koko paivan ohjelmaa. Muuten soitaa ei kannata, onnitelut voi jatta tanne tai tekstari tai meili. Kiitan kaikesta ja voikaa hyviin.

Kommentaare ei ole: