kolmapäev, 12. jaanuar 2005

Tina hall kolmapäev

Tänase päeva märgusõna on "hall". Hommik algas täieliku sissemagamisega, nagu olekski tahtnud märku anda, et nii halli päeva ei ole mõtetki ärgata. Aga noh kohustused ;). 15 mintsi ja seisin juba bussipeatuses, hilinesin tööle poolteist tundi, kuna olen selline "aukutäide", keegi ei saanudki aru, et midagi on valesti.

Et kaks korda päevas hilineda pole ilus, tulin tulema normaalsel ajal. Kui oled ikka võetud tööle minimum palgaga ja sellest on veel säästu eesmärkidel lõigatud ära 15% ei saa keegi eeldadagi mingit entusiasmi või muud sellist. Kui ikka korralikku palkka ei maksta, siis suhtub töö tegija töösse põhimõttel "mõisa köis las lohiseb", ühiskonna korrast või võimul olevast parteist sõltumatult.

Sissemagamise süü ei ole ainult madalrõhkkonnast vaid põhiliselt sellest, et lobisesin Katsiga eile Skype kaudu nats üle ühe. Tuleb üritada minna tipa varem magama. Kui tihemini hilineda, küll siis see ka välja tuleb.

Hommikune kaal muide oli 81,1 ja õhutemperatuur praegu väljas + 3,1, sajab mingit vee sarnast. Noh Mikko tuli ka töölt ja tuleb organiseerida midagi söödavat.

Kommentaare ei ole: