reede, 4. jaanuar 2019

Tarot mulle aastaks 2019

Võtsin üleüleeile siis paki, segasin korralikult, enne mõtlesin, mida küsida, ahvisin Manjanat ja hakkasin laduma. Ma pole eriti hea tõlgendaja, pealegi kui on veel nii palju nii ja teisiti arusaamist. Mõtle siis mida see tähendab, paljusid asju võib võtta väga erinevast küljest. Kuidas see lähebki - kaardid ei valeta, aga tõlgendaja lihtsalt ei saa aru

1. Suurim muudatus, mida ise teen või mida elu pakub 2019. aastal?  Sauade paaz.
Isiklikes suhetes tähendab sauade paaz kutset seiklema. Võib-olla on loota kooselu täiustumist, peibutist uue, erutava suhte loomiseks või harukordseks elamuseks. Võtmesõnad: loovus, värsked ideed, valmidus proovida midagi uut, olla julge, on aeg suhtuda ellu inspireerivalt.
Tundus nagu midagi head ja huvitavat.

1a. Kuidas see mõjutab minu elu? Mõõkade rüütel
Isiklikes suhtes ilmutab mõõkade rüütel sageli kõige mürgisemat ja valusamat aspekti. Ta ei tähenda üksnes südamlike tunnete äkilist jahenemist, vaid ka nende muutumist kibestuseks, vihaks või kahjurõõmsaks pilkeks. Kaart näitab, et ka sügavad tunded langevad äkitselt põlglike märkuste ja pahatahtliku laimu ohvriks.
Võtmesõnad: enesekindel, terane, aus, hoogne, arvustav, taktitu, võimas mõistus, lõikab tunnetest ära
Tule taevas appi, hea ja huvitav keerab hoopis täiega untsu.

2. 2019. aasta kõige raskem probleem minule. Sauade 7
Sauade 7 näitab, et meid rünnatakse, meie vastas on konkurendid, kadestajad ja muud vastased, kes on sageli meist tugevamad ja kel on arvuline ülekaal. Samas väljendab see kaart seda, et meil on siiski head väljavaated edule.
Võtmesõnad: Trots, maksmapanek, endale kindlaks jäämine, oma veendumuste vastu seismine
Aina hullemaks läheb

2a. Kuidas selle lahendan Mõõkade 5
Mõõkade 5 on kõige pahatahtlikum kaart. Ta vihjab teravnenud konfliktile, vastumeelsetele vaidlustele, hingeliselt ebameeldivatele sündmustele, alatusele ja alandusele. Samas jätab kaart lahtiseks, kas õelus lähtub meist või sattume ise ohtlikku olukorda ja oleme ohvrid.
Võrmesõnad: Kaotus, näilik võit, piirangutega leppimine, vaenulikkuse kogemine. Kõige positiivsem lugemine näitab, et võite kõigele vaatamatta kõikidest hirmudest võitu saada.
Ma juba peaaegu kahetsen, et hakkasin neid laduma

3. 2019. aasta saavutus Karikate kuningas
Selle aasta saavutuseks siis ilmneb tegelemine oma hingeeluga. Karikate kuningas kehastab vee-elemendi mehelikku poolt, pürgimust üleloomuliku kogemuse poole, lunastuse otsimist, müstilist üheks saamist ürgalusega, jumalikuga, sellega, mida meie keel ei suuda sõnades väljendada.
Võrmesõnad: stabilsus, elutarkus, diplomaatilisus, suuremeelsus, avara meelega ja salliv.
Ehk, kui eelnevalt on läinud kõik kapitaalselt metsa, jääb üle tegeleda huuhaaga

3a. Mida see minule tähendab Kaarik
Eneseusk annab kaarikujuhile kindla teadmise, et ta võidab oma vaenlased ja vallutab uusi maid. Tuleb ehk valikuid teha, kuid veendumuse ja puhta enesekindlusega sümboliseerib see kaart enesekehtestamist ning ego. Oma tahtmise saamisel on äärmiselt olulised ajastus ja kontroll, seega ei tohi käiest lasta ohje libiseda, tuleb jääda olukorra peremeheks.
Võtmesõnad: usinus, tahtejõud, ausus, sihikindlus, tunnete ja mõtete valitsemine, õigel teel püsimise õppimine.
Nuujah, nüüd tuli midagi, mida ma mõistan ja kus ma tunnen olevat mina ise. 

4. 2019. aasta kõige lõbusam seiklus, olukord. Päike
Päike väljendab suur elurõõmu, vitaalsust, soojust ja kindlat lootust. Ta tähendab ka teadvuse valgustavaid jõude, millega saavutame selguse ja saame jagu muredest, ärritusest ja õudsetest hirmudest. Ta tähistab isiksuse õitsele puhkemist.
Sündmustesse puutuvalt võib see kaart tähistada õnnelikku puhkust.
Mida paganat ma veel tähendab

4a. Kellega seda jagan Müntide 8
See kaart tähendab õppimist,  teisitisõnu oleme õppimis faasis, kus kas omandame süstemaatiliselt uusi teadmisi või meid vastastatakse elukooli uute kogemustega.
Ei oska kohe midagi mõelda

5. 2019. aasta olulisim ja tulevikule kasulik asi, mille selgeks õpin. Sauade 8
Sauade 8 puhul tunduvad kõik võimalused õhus olevat, saabub energia tulv; on aeg oma käik teha ja asjad liikuma panna või olla valmis selleks, et asjad juhtuvad oodatust kiiremini.Tuleb olla valmis muutusteks või tähtsaks sõnumiks.
Võtmesõnad: kiired arengud, kõik on õhus, lõpetamata asjade lahendamine.
Kui on õige aeg, siis läheb kiiresti

6 suhted lastega
6a kõige vanem Mündid 3
Ehkki sooviksite tegutseda oma tahtmise järgi, on tõenäoliselt targem koormat teistega jagada. Nüüd on võimalus ennast tõestada, kuid ärge pöörake selga ega arvake, et te ei vaja teisi inimesi. Ühendage oma pingutused teiste omadega ja saavutage edu.
Voh, eks näis kena.

6b keskmine sauad 3
Sauade 3 tähendab kaht olulist ja väärtuslikku kogemust. Ta näitab, et pärast pikka ja sageli vaevarikast mäkkeõusu oleme jõudnud kõrgele, kindlast vaatetornist avaneb avar vaade helendavale horisondile. Selle läbinisti positiivse kaardi põhitunnused on kindel vundament, mida me enda all tunnetame ja rõõmustav tulevikuväljavaade. 
Võtmesõnad: uurimine, ettenägemine, uue teekonna alustmine, sauade kolm ei kõnele niipalju riskimisest kuivõrd teele asumisest, plaan, kaart ja varustus ühes, ning nagu iga maadeuurija puhul valmisolek ükskõik milleks
On ka aeg

6c noorim Mündid äss
 Müntide äss näitab analoogiliselt teiste ässadega meis peituvat võimalust. Oluline on avastada meis endis või meie praeguses olukorrad väljavaade, mis viib müntide poolt kujutatud maaelemendi kaudu heade, konkreetsete võimalusteni, välise, aga veelgi rohkem sisemise rikkuseni. Lisaks karikate ässale on see kaart väikese arkaani suurim õnnekaart. Aga see pole pealetükkiv, ta ootab avastamist. Tulemus pole üksnes kvaliteetne, vaid ka püsiv, see õnnestab meid sügavalt
Igati positiivne väljavaade

7 abielu Mündid 2
Müntide kaks on mängulisuse, aga ka muretu otsustuse kaart. Ta näitab, et suudame elu hoovustega kohaneda ning läbida seetõttu kõrgused ja sügavused ilma suuremate raskusteta
Võtmesõnad: paindlikkus, zongleerimine, tasakaalustamine, võimallustega mängimine, hea tunne oma oskuste suhtes, kohanemisvõime, mitme probleemiga korraga tegelemine, muutustele avatud, naermine
Ühesõnaga jätkan nii nagu siiani

8 raha karikate rüütel
Karikate rüütel tähistab meeldivat, sõbralikku seltskonda, head tuju ja naeratuse tarkust. Ta iseloomustab mõtisklevaid tunde, harmoonilist kooskõla, romantilisi unistusi. Seal kus varem valitsesid konfliktid ja vaen, vihjab see kaart leppimisele ja rahule. Lisaks sellele tähistab ta lõõgastavat vaba aega, mil fantaseerime, tunneme rõõmu elu, kunsti ja eriti muusika ilust. Isiklikes suhetes on karikate rüütlil kõige suurem tähtsus. Ta tähistab rõõmsalt veedetud aega, kohanemisvõimet, turvallisust ja suhte muretut algust. Lisaks sellele on karikate rüütel lepituskaart ja väljendab vastastikust mõistmist, mis peaaegu ei vaja sõnu.
Tule ja saa nüüd sellest aru.

9. reisimine Keisrinna
Keisrinna kehastab looduse ammendamatut jõudu, millega luuakse üha uut elu. Teadvuse tasandil tekivad uued teadmised ja tõdemused. Need võivad olla nii meeldivad kui ebameeldivad, ent igal juhul nad on rikastavat laadi. Nad juhivad tähelepanu elu lõpmatule kulgemisele ja õpetavad, et miski pole püsiv, aga kõigest mööduvast tekib jällegi midagi uut.
Hea tahtmise juures võib ju sellest välja lugeda, et neid reise ikka tuleb.

10 tervis karikate 4
Järjesta endale aega rahunemiseks. Anna aega asjadel minna nende omal jõul. Keskendu ja pööra tähelepanu sissepoole. Elus on palju küllust ja jagad seda teistega. Liigne muretsemine võib viia elust naudingu ja muredele keskendumine takistab nägemast kõike head. 
Noh kui väga tahta midagi näha, siis soovitab see kaart pikki kepikõnde looduse rüppes

Selline oli siis minu sessioon tarot kaartidega ja katsega neid kuidagi tõlgendada. Muidugi on teretulnud teadjamate tõlgendajate märkused. 

2 kommentaari:

Manjana ütles ...

Tõlgendamine ei tundu su tugevaim külg olema, aga enda kaarte ongi raskem tõlkida.
Ma seda algust võin aidata. Sulle tuleb mingi uus ja põnev ärialane pakkumine, mis muudab su keele suht teravaks, aga mõistuse ka. Probleem on selles, et tegemist on mingi võistlusega, kus teised tahavad samu asju, mis sinagi. Sa lahendad selle nii, et annad neile võistlejatele alla. Kuid kogu asjast õpid seda (saavutus), kuidas hoolimata konfliktidest, mis su ümber toimuvad, oled sa ikkagi sisemiselt rahulik ja heatahtlik. See tähendab, et oled võimeline suvalisi keerulisi ja muutlikke olukordi kindla käega juhtima.
Lõbus seiklus on selline, kus sa oled ise ülirahul, see on sinu isiklik rahulolu, ego paitamine. Jagad oma õnne kellegagi, kes on rahulik ja tööle pühendunud. tulevikule kasulik on see, et õpid kiirelt tegutsema (saua 8 on kiiruse kaart, aga ka lennureisi). Sealt edasi ma rohkem ei viitsi tõlkida :)

Elviina's blog ütles ...

Suur suur tänu sulle, see algus oligi nii krd. raske.