esmaspäev, 22. detsember 2014

Täna on blogi sünnipäev :)

Kümme aastat tagasi vanem poeg tutvustas siis nii kummalist ja võõrast maailma. Igaüks võis kirjutada ja kujundada suhteliselt kergesti oma nägemust kirjutamisest ja kujundamisest. Loomulikult ma teadsin ja oskasingi teha kodulehekülgi, aga need olid siiski üsna kohmakad ja loomulikult vajasid päris palju teadmisi ja programmeerimis oskusi. Bloggeris sai alustatud siiski suhteliselt kergelt.

Tasapisi kasvasid ka kirjutamise oskused ja olin kõrvust tõstetud kui mõni kiitis, kas siis teemasid, fotosid või midagi muud. Ma olin leidnud endale väljundi. Tasapisi kujunes välja ka lugejaskond, keda olen viimasel ajal ilmselt solvanud vaikusega.

Mis siis tingis viimase. Facebook kindlasti, kuna on nii lihtne, kuid samas ka liialt pealiskaudne. Stabiliseerunud elu on teine põhjus. Hädas ja "näljasena" kummalisel kombel on nii palju öelda. Kiiret elutempot ei saa ka nagu eriti süüdistada, kuigi vahel öösel ärgates on vaja silmadki avada, et teaks, kus parajasti oled.




Ma ei julge eriti lubada, et nüüd hakkan taas iga päev midagi siia kirjutama, aga ma püüan. Eks siis pajatan ka neist reisidest, kus vahepeal olen olnud.

5 kommentaari:

tegelinski ütles ...

10 aastaga on elu kindlasti kõvasti muutunud... Nüüd blogis hea ajas tagasi vaadata!
Palju õnne 10. sünnipäevaks :)

Elviina's blog ütles ...

Tänan :)

Bianka ütles ...

Õnnitlen!

Mina loeks hea meelega su reisikirjeldusi, samuti ka muid arutlusi. Aga mis ütleja mina olen, ise ka enam ei kirjuta :D Ma arvan, et minu entusiasm hakkas maha käima selletõttu, et vana blogiseltskond nagu vajus ära ja keegi eriti ei kommenteerinud enam. Seega annan lubaduse, et kui sina kirjutad, siis mina kommenteerin edaspidi rohkem. Juhul muidugi, kui see sulle rõõmu valmistaks :D

enetimm ütles ...

10 aastat on uhke saavutus! Õnnitlused!
Saan ka natuke aru sellisest pausist. Minu jaoks on sel aastal blogimine pisut üle kivide ja kändude läinud, aga päris ära jätta ei saa :-) Facebook ja Instagrm on kindlasti paljus süüdi :-)

helle ütles ...

Palju õnne blogile ja Sulle ka uut edukat (blogi)aastat! Kirjuta ikka, Sul ju nii põnev elu.
FB pole ikka pooltki seda, mis blogi!