reede, 18. jaanuar 2013

Tagasi Keenias

Seda on siis natuke rohkem kui kaksteist aastat kui esimest korda oli õnn pääseda siia. Mitmeteks aastateks jäi see reis eksootilisuse osas reisiks nr. 1. Alles paar aastat tagasi Tansaania kiilus ette, sest Serengeti on midagi võrratut.

Pärast Maleesia ja Borneo ringreisi, mis oli ülemõistuse intensiivne, oli kohe tahtmine minna puhkama, kus ka saaks puhata, mitte nii, et täna tuleme ja homme läheme. Sirvisin katalooge ja valisin välja Mombasa + 3 päevase safari. Eelmisel korral peatusin põhja pool, Severin Sea Lodge nimelises hotellis http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/kenia/mombasan-rannikko/hotelli-severin-sea-lodge/?season=talvi-12-13 , nüüd valisin lõunapool oleva Tiwi Beach http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/kenia/diani-beach/blue-star-tiwi-beach/?season=talvi-12-13 .

Muidugi siis oli kõik nii ülivõrdes, nüüd olles käinud mitmetes tõesti kõrge tasemega kohtades, ei tundu praegune hotell midagi erilist. Ma koguni ütleks, et näiteks Thaimaal saaks ta kaks, kõige rohkem kolm tärni. Ainuke uhkuse asi on ligi 200 m bassein, aga nii ujutav on ju algus ja lõpp, vahepealne on madal kraav, nii kahe meetri laiune.

Ma ei tee kohta maha, aga nelja tähte ta küll ära teeninud ei ole. Mida siin siis on. Päikest, sooja 30 + kraadi, meri, kuhu raske on pääseda kui sa ei ole surfaja, võimalus minna kõikvõimalikele safari retkedele, snorgeldama, istuda hommikust õhtuni, kas rannas, basseinis või basseimibaaris. Nii mees vaatas juba teist korda kella, vaja minna õhtusöögile.









Kommentaare ei ole: