laupäev, 12. mai 2012

Malediivid vesilennuki aknast

Malediivid vesilennuki aknast by elviina
Malediivid vesilennuki aknast, a photo by elviina on Flickr.

Üleeile hommikul saabusin kohale pärast 24 tunnist reisimist, sest eelmisel päeval hommikul pool üheksa olin läinud teele. Kuigi lennukis Frankfurdist Malele suutsin paaril korral koguni uinuda, olin tulles päris läbi. Kõige rohkem väsitas see Euroopa poole osa, sest pikk sõit algas ju alles pärast kaheksat õhtul. Tekkis selline patune mõte, et kui mõni teine kord veel siia tuleks, siis teeks nii, et oleks päeva Saksamaal ja läheks alles järgmisel päeval edasi. Vaevalt selline järjestus õnnestuks Finnmatkadega, aga omal käel kindlasti.

Nädala päevad enne reisi ma ju helistasin neile ja tahtsin saada ka teist kohta täita, sest praegu ma ju maksan üksireisimise lisatasu, aga nad ütlesid, et enam ei ole lennukipileteid, mis oli suisa suur vale. Môlemas lennukis, nii Lufthansa kui Condori omas oli piisavalt vabu kohti. Sellisest kohtlemisest plaanin küll esitada neile küsitluse, suisa valetada pole sobiv.

Lennukis natuke pabistasin kuidas leida neid jätku lennu kohti, aga asi oli korraldatud hästi, kohe kui maha saime ootas teisel pool isik kel Finnmatkade silt ja see viis bussidesse, mis viisid vesilennujaama. Seal olid valmis külmad niisked rätikud väsinud rändureid turgutama, pakuti vett ja kohvi ja mahlu, olime hästi jahedas ootesaalis. Muidugi suurelt lennukilt tulles lõi vastu selline kohutav leitsak, et võttis olemise kohemaid niiskeks.

Lähetetty iPadista

Kommentaare ei ole: