esmaspäev, 23. märts 2009

Täna oli hea päev ...


Kõiksepealt hommikust saati paistis päike, siis sain postist kätte tellitud fotod. Ütle mis sa ütled, aga foto paberil on ikka midagi muud kui mistahes digitus arvuti või telekaekraanil. Isegi see, et üks on teisest kordades suurem, aga üksiku foto võtad kuhutahes kaasa ja saad näidata kasvõi põhjanabal, ja ka siis kui elektrist enam haisugi ei ole võid ikka võtta esile oma vanad fotod ja elada uuesti neid hetki.

Ema tuli kah korraks ülesse ja sain näidata talle eelmise aasta juubeli sünnipäeva video. Seega sai tema kaasa elada kogu peo. Sain taas ülesandeks tema asju linnas õiendada ja kõik ka hästi õnnestus. Hispaaniakeele tund läks kah kümnesse, eks kui ikka kogu hommikupoolik selleks ettevalmistuda on hea tunnis olla. Muidugi see kursus on oma moodi kordus ja eks need sõnad on juba kord ette tulnud kuigi õpikud on hoopis teistsugused. Võib-olla lihtsalt nüüd on siis taas see aeg kui õpitu ajudesse tallendub. :)

Ja siis tõin koju lõngamäe - 59 vihti. Sellest tuleb 60 -70 soki- või kindapaari, aitähh pojale, kes võttis endale materjali finantseerimise. Ma siis muudkui aga hakkan hoolega vardaid keerutama.

Kommentaare ei ole: