pühapäev, 22. veebruar 2009

Vaimud ????

Mida arvata kui öösel poole nelja paiku lähed vetsu ja näed köögiukse alt valgust? Vargad? ei usu. Mees jättis kustutamata tuled? ei usu. Ema? ei usu, tal jalad haiged ja mis tal öösel ringi tuiata. Tiit on Eestis, Margus Joensuus, jääb üle Urks, kes elab nii 60 km põhjasuunas. Kuda tuli, jalgsi? ei usu. Öösel bussid ei kulge, ja ta oma auto oli välja laenatud.

Siiski Urks see oli ja arvuti taga istus. Ta ilmselt jälle on vahetanud ära öö ja päeva nagu 34 aastat tagasi. Aga noh kena oli teda näha, mis siis, et öösel pool neli.

Miks internet nii aeglaseks on läinud, ei tea. Uurisin neid teisi laajakaista pakkujaid ja ega siin midagi nii väga head välja ei pakuta. Telekas nägin reklaami Sonera kiirematest ühendustest. Võib-olla nad on tahtlikult vedanud alla kiirused, et siis inimesed telliksid kallimad, kiiremad ühendused. Tuleks homme helistada ja ähvardada, et vahetan välja kui asi ei parane. Kuigi ega see vahetamine ka nii lihtne asi ei ole ja kiiresti ei käi. Tegelikult öösel pool neli avanesid kõik leheküljed kiiresti ja korralikult, aga ei viitsi hakata oma ärkveloleku reshiimi muutma.

Kommentaare ei ole: