kolmapäev, 28. jaanuar 2009

Mõned asjad õnnestuvad ja teised ei ....

Elu läheb ikka üles ja alla, nagu kiigel. Esmaspäeval tuli mõte, et tuleks broneerida aeg hambahoolduseks, helistasin ja sain aja kohe järgmiseks päevaks. Mitte kuu, kahe pärast nagu tavaliselt. Õppisin siis kogu hommikupoolse ja läksin kindla tundega tundi, on ikka hea kui ei pea vajuma maa alla, nagu siis kui jäävad kõik tegemata. Õhtul siis heitsin pilgu ka töökohtadele ja oli kaks sobivat ilmunud, vestulusele aja kinni panemisesks oli antud aega 10:00 - 11:00. Just see aeg, mil oleksin olnud bussis teel hambaarsti juurde. Läksin varem kohale ja punkt kell kümme kukkusin helistama. Selliselt pidevalt. Algul oli automaat peal ja siis sattusin järjekorda, 8 minutiks. Aja sain 2 nädala pärast, aga ei usu, et siis veel miskit vaba on.

Pärast hambaarsti läksin otsima Eesti poodi, selgus et seegi oli lõpetanud juba ligi aasta tagasi. Tagasi tulles sattusin pardi parvele peale. Peesitasid seal Tammerkoski rannal. Fotokat polnud kaasas, mõtlesin siis teha pilti mobiiliga. Kui peatusin, läksid pardid liikvele, ründasid minu poole, eks nad on harjunud kogu aeg midagi saama.

Kuna minu skype kõrvaklapid ja mikrofon olid väga vanad ja enam hästi ei toiminud, astusin läbi poest ja asjatundliku müüjapoisiga arutanud, ostsin sellise Logitech ClearChat Comfort USB jutu. Ok. Asendus arvutile naksti, kuuldavus on hea ja heli on perfektne, aga kõlarid jäid vait. Nii nüüd tulebki hakata uurima, kas ja kuidas neid tööle saab. Ilmselt on mingi segadus seal "väravates", või kuidas neid nimetatakse. Tuleb Urmas meile meelitada.

Tuli taas kohaliku a/ü rakukese selle kevade leht. Tavaliselt on alati mingi koolitus kuskil kord poolaastas. Sel korral on Keuruul, see on seal lähedal, kus suvel maasikapõllul tööl olin. Saatsin siis õhtul maili, et olen ka huvitatud ja sain täna vastuse, et olen minejate nimekirjas sees. Seega 25.-26. aprillil olen puhkamas/ametiühingu seminaril. Kahe päeva programm:

2-3 tundi loengut/päev
sportlik tegevus
õhtuks on ranna saun, kus on ka õhtusöök
tantsuks mängib Ilkka Hakala & Sonetti

Seega natuke elusse kah seda lõbusamat poolt.

Kommentaare ei ole: